DISTRIBUTIE

Distributie

Zendingen door Nederland, Fijnmazig Benelux of door heel Europa, over de weg. door de lucht over zee, als is mogelijk, Nachtdistributie, Zeker ook voor afwijkende maten, gewichten en vormen. Zoals bijvoorbeeld fietsen, kinderwagens, Vangrail, etc. Maar ook voor standaard pakketten. Zonder spoed, tóch snel geleverd. Veelal zelfs over-night. Veel is mogelijk. En dat vanaf 1 doosje tot een complete grote vrachtwagen vol. Wij regelen het voor u. Dit geldt ook voor ADR goederen of andere goederen met klantspecifieke eisen.

Naamloos mooi distributie

Wij zijn pas tevreden als u het bent

Distributie

Groupage

Voor extra vervoer efficiency én kostenreductie bied MWSneltransport de mogelijkheid tot groupage zendingen naar alle Europese landen. Geen zorgen over contracten, vrachtbrieven, vrachtpenningen, verzekeringen, manifesten of invoerrechten. Van voordeur tot voordeur. Wij zijn pas tevreden al u het bent!

SIMGRAS-groen-35nmnm

Speciaal (Machine vervoer)

4

Wij kunnen tot ongeveer 3500 KG machines, voor zowel nationale als internationale klanten. We zorgen dat elke lading op de gewenste eindbestemming komt, Waar ook in de Benelux. Andere bestemmingen in overleg. Ook is het mogelijk wat materiaal zoals bv, steigerplanken, vangrail of ander materiaal tot ongeveer 6 a 7 meter. Veel is mogelijk ook kunnen wij kleine verhuizingen aan. Veel is mogelijk laat u verassen door kwaliteit en prijs, goed hoeft niet altijd prijzig te wezen. Neem vrijblijvend contact op om al onze mogelijkheden te bespreken. Wij zijn pas tevreden al u het bent!

Speciaal (Machine vervoer)

Wij kunnen tot ongeveer 13500 KG machines, voor zowel nationale als internationale klanten. We zorgen dat elke lading op de gewenste eindbestemming komt, Waar ook in de Benelux. Andere bestemmingen in overleg. Ook is het mogelijk wat materiaal zoals bv, steigerplanken, vangrail of ander materiaal tot ongeveer 6 a 7 meter. Veel is mogelijk ook kunnen wij kleine verhuizingen aan. Veel is mogelijk laat u verassen door kwaliteit en prijs, goed hoeft niet altijd prijzig te wezen. Neem vrijblijvend contact op om al onze mogelijkheden te bespreken.

IMG_20170323_090730n

Speciaal (Machine vervoer)

img_20160602_124840

Speciaal (Machine vervoer)

Openingstijden

  • 00.00 24.00
En met hoge gepaste spoed, staan we snel bij u aan de deur. teut teut 24/7

Openings tijden.

Al wordt u nachts zwetend wakker en denkt die zending moet morgen vroeg nog geleverd zijn.Dan belt u maar en wij zijn al weg met gepaste spoed. Dit geld voor alle zendingen van brief tot palletten aan toe.

Als eerste willen wij graag onze bedrijven laten zien zodat iedereen kan verifiëren, dat wij niets te verbergen hebben:   

                            *KVK: 51524864

                            *BTW No: NL129029439 B01

"MWSneltransport" is Samen met "Grenzenloos Logistics een organisatie die flink aan de weg timmert in het transportbranche. Om de bakens te verzetten.

                 

                  MWSneltransport

                   Epicurusstraat 8

                   7323 HZ  Apeldoorn

                   Tel Vast: 055-750 2774

                  1)Tel Mo: 06-53369702  

                  2)Tel Mo 06-42562489

    Web: www.mwsneltransport.nl

   Mail: info@mwsneltransport.nl