DIENSTEN

Koerier

We zijn ons er van bewust dat een zending met de hoogste spoed op de bestemming moet worden afgeleverd en dat deze met de hoogste zorgvuldigheid behandeld moet worden. Spoed- en/of Superspoedbezorging van een enveloppe tot en met een aantal pallets..... u vraagt: wij rijden en zorgen dat er binnen "dertig" minuten de koerier voor uw deur staat om de zending op te halen, of dat nu nationaal of internationaal is. Van medicatie, pakket dienst, apotheekartikelen, bloemen, kerstpakketten, vertrouwelijke dossiers van advocaten dan wel notarissen, architect en andere documenten: noem het maar op. Bijna alles is mogelijk zolang het maar in of op een auto past.
auto grenzenloos koeriersdienst

Koeriers

Met gepaste snelheid van A naar B

Distributie

Distributie/Sneldistributie is in principe hetzelfde als koeriers werk. Maar dan in een wat lager tempo en goedkoper. De ene dag halen en dan afleveren binnen twee tot maximaal vijf werkdagen. Ook hier zijn de mogelijkheden bijna oneindig. Ook is een tijdzending mogelijk en wel dat zaken voor een bepaald tijdstip moeten worden afgeleverd, bijvoorbeeld: vóór 09.00 of vóór 12.00 uur. Hebt u een een zending met als bestemming het buitenland: ook daar hebben we de juiste mensen voor. Hebben we het niet zelf in huis, dan regelen we het wel.

Distributie

Altijd een oplossing voorhanden

Speciaal (Machine vervoer)

Speciaal Als uw hoogwaardige producten niet in onze bestelauto of bus passen hebben wij de mogelijkheid onze open aanhanger met de maten 400 x 170 x 80. Maar ook als uw producten niet in onze wagen park past, zoeken we naar de beste & voordeligste oplossing en dat zonder extra kosten. Op deze manier proberen we u de logistieke problemen uit handen te nemen. logo-alles-in-1
logo koerierspec

Special

Er zijn oplossingen of worden gezocht en gevonden

Algemeen

Algemeen Soms hebt uw het voorgevoel en denkt: dit past nooit in een bestelauto. Welnu: als het moet komen we met een groter voertuig, aanhanger of een desnoods een vrachtwagen en als het helemaal niet anders kan: eentje met een hefinstallatie. Ook dit is voor MWSneltransport geen probleem. Wij blijven hoe dan ook zorg dragen voor het juist afleveren van de lading. Wij stoppen pas als u tevreden bent.
logo koeriersalge

Algemeen

Voor elk probleem een oplossing