Distributie

Zendingen door Nederland, Benelux of door heel Europa, over de weg. Zeker ook voor afwijkende maten, gewichten en vormen. Zoals bijvoorbeeld fietsen, kinderwagens, Vangrail, etc. Maar ook voor standaard pakketten. Zonder spoed, tóch snel geleverd. Veelal zelfs over-night. Veel is mogelijk. En dat vanaf 1 doosje tot een complete grote vrachtwagen vol. Wij regelen het voor u. Dit geldt ook voor ADR goederen of andere goederen met klantspecifieke eisen.

Wij zijn pas tevreden als u het bent

Distributie

Groupage

Voor extra vervoer effiency én kostenreductie bied MWSneltransport de mogelijkheid tot groupage zendingen naar alle Europese landen. Geen zorgen over contracten, vrachtbrieven, vrachtpenningen, verzekeringen, manifesten of invoerrechten. Van deur tot deur. Wij zijn pas tevreden al u het bent!

Speciaal (Machine vervoer)

Wij kunnen tot ongeveer 15.00 KG machines, voor zowel nationale als internationale klanten. We zorgen dat elke lading op de gewenste eindbestemming komt, Waar ook in de Benelux. Andere bestemmingen in overleg. Ook is het mogelijk wat materiaal zoals bv, steigerplanken, vangrail of ander materiaal tot ongeveer 6 a 7 meter. Veel is mogelijk ook kunnen wij kleine verhuizingen aan. Veel is mogelijk laat u verassen door kwaliteit en prijs, goed hoeft niet altijd prijzig te wezen. Neem vrijblijvend contact op om al onze mogelijkheden te bespreken.
IMG_20170323_090730n

Speciaal (Machine vervoer)

Openings tijden.

Maandag 00:00 tot zondag 24:00 365 dagen per jaar. Al wordt u nachts zwetend wakker en denkt die zending moet morgen vroeg nog geleverd zijn.Dan belt u maar en wij zijn al weg met gepaste spoed. Dit geld voor alle zendingen van brief tot palletten aan toe.

7 dagen per week 52 weken per jaar

  • 0.00uur - 24.00 uur
24/7

Als eerste willen wij graag onze bedrijven laten zien zodat iedereen kan verifiëren, dat wij niets te verbergen hebben:   

                            *KVK: 51524864

                            *BTW No: NL129029439 B01

"MWSneltransport" is Samen met "Grenzenloos Logistics een organisatie die flink aan de weg timmert in het transportbranche. Om de bakens te verzetten.

                 

 

                  MWSneltransport

                   Epicurusstraat 8

                   7323 HZ  Apeldoorn

                   Tel Vast: 055-750 2774

                  1)Tel Mo: 06-53369702  

                  2)Tel Mo 06-42562489

    Web: www.mwsneltransport.nl

   Mail: info@mwsneltransport.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.